Nieuws

17-12-2018

Kerstverlof 2018

Beste klant,

Onze kantoren zullen gesloten zijn van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari.

Gelieve er rekening mee te houden dat de aangegeven levertermijn op onze B2B in deze periode zal ingaan vanaf woensdag 2 januari.

 

Prettig eindejaar,

 

Patrick Despiegelaere

 

11-07-2018

Zomerverlof 2018

05-07-2018

Wegenwerken juli/augustus 2018

Gelieve rekening te houden met de wegwerkzaamheden tijdens de komende 2 maanden. Bezoekers kunnen ons bereiken via de parking van het Accent Business Park (zie foto).  

19-12-2017

Kerstverlof 2017

 

Beste klant,

Onze kantoren zullen gesloten zijn van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari.

Gelieve er rekening mee te houden dat de aangegeven levertermijn op onze B2B in deze periode zal ingaan vanaf dinsdag 2 januari.

 

Prettig eindejaar,

 

Patrick Despiegelaere

 

27-05-2016

New...Calvin Klein!

Vanaf de herfst/wintercollecties 2016 wordt Fernand De Spiegelaere de exclusief verdeler van de Calvin Klein Socks. Calvin Klein is één van de beroemdste modemerken wereldwijd. Calvin Klein Inc. ontwerpt en commercialiseert dames- en herendesigner kledingcollecties en een aantal andere producten waaronder sokken. Het merk is bekend van hun spraakmakende reclamecampagnes, gemaakt door topfotografen en regisseurs en met bekende mensen zoals Justin Bieber. De sokken worden in licentie ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door het Canadese ‘American Essentials’. Voor Calvin Klein ontwikkelt American Essentials een uitgebreid gamma in diverse hoogwaardige materialen, modellen en stijlen. Vanaf juli beheert De Spiegelaere een uitgebreide voorraad in Roeselare, van waaruit zij haar klanten binnen de 48 uur zal leveren.

06-11-2014

Empreinte - opleiding

Gisteren kwam het Lingerie Ohlala-team uit Lendelede op Empreinte producttraining, als voorbereiding op de Empreinte pasdagen, die zij in november organiseren. Zelf zin om ook een pasdag te organiseren en een training te volgen ? Laat het ons gerust weten.